Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray'dan Barcelona seferi! Yıldız isim...

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
G.Saray'dan Barcelona seferi! Yıldız isim...

SPOR Haberleri  / Takvim

Galatasaray, Barcelona'dan Arda Turan'ın takım arkadaşı Vidal transferi için resmi girişim yapıyor.

Galatasaray bir yandan hafta sonundaki Fenerbahçe derbisini düşünürken bir yandan da transfer harekatını sürdürüyor. Galatasaray, Aleix Vidal'in transferi için İspanya'nın yolunu tutacak. Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün bu hafta İspanya'ya giderek, Vidal'in menajeri ile masaya oturması bekleniyor. 2020 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun ilk etapta kiralanması düşünülüyor.

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in finansal fair-play nedeniyle Vidal'i kiralamak istediği biliniyor. Cenk Ergün'ün İspanyol futbolcunun menajeri ile yapacağı görüşmede Vidal'in alacağı yıllık ücrette indirim isteyeceği de bildirildi.

YÖNETİM SAKATLIK DURUMUNU ARAŞTIRACAK

Galatasaray Yönetimini düşündüren tek konu ise Aleix Vidal'in bu sezon yaşadığı sakatlık. Şubat ayında ayak bileği kırılan İspanyol yıldız ile ilgili sağlık raporu da talep edecek Galatasaray'ın İspanyol futbolcunun kalıcı bir sakatlığı olup olmadığı da araştırılacak. Vidal, Barcelona ile son maçını 11 Şubat'ta Deportivo'ya karşı oynadı. İspanyol oyuncu, geçen sezon 46 maçta forma giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...