Tabanca ile şaka birini hapse birini mezara götürdü

Düzenleyen:
Tabanca ile şaka birini hapse birini mezara götürdü

YAŞAM Haberleri

Adana’da tabanca ile şaka yaptığı arkadaşının ölümüne yol açan 16 yaşındaki çocuk tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi 14023 sokakta 18 Nisan günü meydana geldi. İddiaya göre, Vedat Aydemir (20) ve A.A. (16) kendi aralarında sohbet ederken tabanca ile birbirlerine şaka yapmaya başladı. Bu sırada A.A., elindeki tabancayı Aydemir’e doğrulttu. Bunun üzerine Aydemir, A.A.’ya ‘sıkamazsın’ dedi. A.A. ise tabancanın tetiğine basarak ateş etti. Aydemir kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydemir’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

"BİLMEYEREK OLDU"
Olayı gerçekleştirdikten sonra polise teslim olan A.A. ise yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Çocuk şubede ifadesi alınan A.A.’nın ağlayarak, "Pişmanım bilmeyerek oldu. Arkadaşıma şaka yapmak istemiştim, elim birden tetiğe değdi. İnsan arkadaşını öldürmek ister mi" dediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...