Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'den CHP'ye tepki

Düzenleyen:
AK Parti'den CHP'ye tepki

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grupbaşkanvekili Bülent Turan'dan CHP'nin "Meclis'ten çekiliriz" restine tepki: CHP'liler demokratik olmayan bu dile bir ayar verecektir

AK Parti Grupbaşkanvekili Bülent Turan, CHP Sözcüsü Selin Böke'nin, "Meclis'ten çekilebiliriz" sözlerini "Çok vahim" olarak nitelendirdi.

Turan, şu ifadeleri kullandı:

Halk bunlara evet demediği için halkı aşağılayan, Meclis'ten çekiliriz tarzı marjinal tarza başvurular. Partililer bir ayar verecektir, bu gidişe dur diyecektir. Bu dil demokratik eylem değil. Millet size Meclis'e gidin, bizim haklarımıza sahip çıkın diye yetki verdi. CHP'nin sayın sözcüsünün bu sözleri ve kararı gözden geçireceklerini düşünüyorum. Söz de karar da milletindir.

Millet bize görev verdi. Bu görevi yapmaya CHP'yi davet edeceğiz. Bizim açımızdan çok önemli değil. Millete karşı sorumluluğumuz var.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...