Sneijder sorusuna menajerinden net cevap

Sneijder sorusuna menajerinden net cevap

SPOR Haberleri

Napoli'ye transferi gündemde olan Dries Mertens'in de menajeriliğini yapan Soren Lerby, Sneijder hakkında da sorulan soruyu yanıtladı.

Napoli'ye transferi an meselesi olan PSV'nin yıldız ismi Dries Mertens'in menajeri Soren Lerby (aynı zamanda Sneijder'in de menajeri), İtalyan radyosu CRC'ye açıklamalarda bulunurken, Sneijder ile ilgili sorulan soruyu da yanıtsız bırakmadı.
Lerby öncelikle Napoli'ye transferinin sadece imzaya kaldığını belirtti ve oyuncunun bu hafta içerisinde İtalya'ya geleceğini söyledi.
Mourinho'nun Chelsea'ye dönmesi sonrasında çok konuşulan Sneijder'in durumu da sorulan Lerby, net bir cevap verdi ve Hollandalı oyuncunun transfer dedikodularına son noktayı koydu. Danimarkalı menajer, ''Sneijder Galatasaray'da çok iyi günler geçiriyor ve orada kalmaya devam edecek'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...