Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elektrikli yollar geliyor

Elektrikli yollar geliyor

DÜNYA Haberleri

Elektrikli arabalar geleceğin vazgeçilmezleri olmak için hazırlanırken Volvo'nun ortaya attığı bir fikirle tüm dengeler değişti.

Elektrikli arabalar geleceğin vazgeçilmezleri olmak için hazırlanırken Volvo'nun ortaya attığı bir fikirle tüm dengeler değişti. nbsp;Son dönemde oldukça adından söz ettiren elektrikli araçlar, henüz yollara çıkmaya hazır değilken güven denince akla ilk gelen isim olan Volvo, elektrikli araçlar için akılları karıştıran bataryayı gereksiz kılacak bir teknoloji üzerinde çalışıyor. nbsp;Geçtiğimiz günlerde sizlere duyurduğumuz BMW'nin elektrikli araçlar üzerine yaptığı çalışmalar hemen hemen tüm otomotiv dünyasını sarmışken, Volvo bu güne kadar elektrikli motorlar üzerine yapılan çalışmaları çöpe attırtacak bir fikir ortaya attı. nbsp;Elektrikli araçlar için hazırlanacak yola iki güç kablosu döşemeyi planlayan Volvo, bu projesi ile elektrikli araçları çok daha ileriye taşımanın ve en önemli problem olan güç kaynağı sorununu çözmeyi hedefliyor. nbsp;Volvo, şimdilik 400 metrelik bir yolda hayata geçirdiği bu projesinde şimdiden başarıya ulaştı. Uzun dönemde elde edilecek başarı, elektrikli araçları çok daha önce yollarda görmemizi sağlayabilecekken elektrikli arabalardaki batarya kullanımına da son verebilir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...