Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Renault SUV sınıfında iddialı

Düzenleyen:
Renault  SUV sınıfında iddialı

T-Otomobil Haberleri

Renault, Autoshowda Yeni Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştiriyor ve böylece Kadjar ile birlikte SUV ürün gamı tamamlanıyor.

Renault, Autoshowda Yeni Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştiriyor ve böylece Kadjar ile birlikte SUV ürün gamı tamamlanıyor. Yeni Captur daha cesur ve iddialı bir görünüme kavuşurken Yeni Koleos ise güçlü bir SUV’un bütün karakterlerini sergiliyor. Markanın standında ayrıca gelecek teknolojisi hakkında ipuçları veren elektrikli konsept model TREZOR da yer alıyor. Fransız üretici 400km’lik sürüş menzili sunduğu elektrikli ZOE, D-MPV sınıfındaki Yeni Espace, Talisman, Megane Ailesi, Clio HB ve Twizy modellerini ziyaretçilerine sunuyor. Aynı zamanda motorsporları tutkunları içinde F1 Show Car Renault standında meraklılarını bekliyor. 

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş:  2017 bizim için çok önemli 

OGD (Otomotiv Gazetecileri Derneği) tarafından geçen hafta Türkiye’de Yılın Otomobili seçilen Megane Sedan’dan övgü ile bahseden Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “İstanbul Autoshow, 2017 yılında bizim için otomotiv sektörü için en önemli etkinliklerin başında geliyor. Markamıza ait inovasyon ve yeni teknolojileri müşterilerimizle buluşturacağımız önemli bir organizasyon. Türkiye’de otomotiv sektörünün önde gelen oyuncularından biri olarak Autoshow organizasyonunda yer almanın bir anlamda sektöre destek olacağını düşünüyoruz. Autoshow İstanbul’da Yeni Renault Captur ve Koleos’un Türkiye ilk gösterimini gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Ayrıca konsept modelimiz   2016’da En Güzel Konsept Otomobil seçilen TREZOR, şüphesiz otomobilseverlerin büyük beğenisini kazanacak. TREZOR, Marka’nın gelecekteki tasarım anlayışı ve inovasyon hakkında ipuçları veren elektrikli bir GT. Elektrikli otomobilin öncü markası olarak bugün ZOE’nin elektrikli otomobiller arasında 400km gibi en uzun menzile sahip yeni bir versiyonunu sergiliyoruz. Renault standında otomobilseverleri sayısız yeniliklerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...