Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Honda'dan gövde gösterisi

Düzenleyen:
Honda'dan gövde gösterisi

T-Otomobil Haberleri

Ürün gamını baştan aşağı yenileyen Honda, geçtiğimiz yılın Ekim ayında Türkiye’de ürettiği 10. nesil Civic Sedan’ı lanse etmişti.

Ürün gamını baştan aşağı yenileyen Honda, geçtiğimiz yılın Ekim ayında Türkiye’de ürettiği 10. nesil Civic Sedan’ı lanse etmişti. Son olarak mart ayında Civic Hatchback’i tanıtan marka, model atağını sürdürerek Honda süper spor segmentindeki üyesi NSX efsanesi ve kompakt sporcu Civic Type R’ı fuarda tanıtıyor. Ayrıca ziyaretçilere sürpriz hazırlayan Honda performans bölümünde bir de Formula 1 aracı sergiliyor. Markanın fuar standında yer alan diğer modellerinin arasında ise Jazz, Civic Hatchback, Civic Sedan, HR-V, C-RV yer alıyor.

BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ

Honda Türkiye Yönetimine yeni geçen Takuya Tsumura fuarda düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi; ‘’2016 Honda açısından çok başarılı geçti, 2015 yılına kıyasla dünya çapında %9‘luk bir artışla 4.8 milyon otomobil sattık. Otomobil satışlarına ek olarak, 17.5 milyon motosiklet ve 6 milyon güç ürünü satışı ile 2016 yılında yaklaşık 28 milyon yeni mutlu Honda müşterisi oluşturmuş olduk. Ayrıca Avrupa ve EFTA pazarlarında %20,8 büyüme gerçekleştirerek Avrupa’nın en hızlı büyüyen otomobil markası olmayı başardık. Yeni Civic Sedan 2016 yılında satışta olduğu yaklaşık 2 buçuk ay içerisinde 6 bin 623 adet, 2017 yılının ilk üç ayında da 4 bin 869 adet satışa ulaşarak büyük bir başarıya ulaştı.’’

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...