Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni i30 ve IONIQ Hybrid

Düzenleyen:
Yeni i30 ve  IONIQ Hybrid

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’deki yirminci üretim yılını kutlayan Hyundai, İstanbul Otomobil Fuarı 2017’de Yeni i30 ve IONIQ gibi iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirdi.

ürkiye’deki yirminci üretim yılını kutlayan Hyundai, İstanbul Otomobil Fuarı 2017’de Yeni i30 ve IONIQ gibi iki önemli modelinin prömiyerini gerçekleştirdi. İlgi çekici standı ve teknolojik sürprizleriyle dikkat çeken Hyundai, ürün gamındaki iddialı yenilikleriyle de fuarın önemli markalarından biri oldu. Hyundai Assan CEO’su ve Başkanı Mong Hyun Yoon, yaptığı konuşmasında Türkiye’ye karşı olan sevgisinden ve Hyundai Assan’ın ülkede üretime başlamasının yirminci yılından bahsetti. Başkan Yoon “Bir Koreli olarak ikinci vatanım gibi gördüğüm Türkiye’de sizlerin gösterdiği ilgi ve destek sayesinde Türkiye’ye çok kısa sürede alıştım ve burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Hyundai Assan olarak bu yıl tam yirminci yılımızı kutluyoruz ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...