TOYOTA’dan teknoloji şovu

Düzenleyen:
TOYOTA’dan teknoloji şovu

T-Otomobil Haberleri

Bugüne kadar 10 milyondan fazla hibrit araç satışı gerçekleştiren Toyota, dünyaya 77 milyon ton CO₂ tasarrufu sağladı

2017 senesini “Türkiye’de hibrit yılı” ilan eden Toyota, 20 yılı aşkın hibrit seri üretim tecrübesinin ürünlerini Autoshow fuarında sergiliyor. Türkiye’de üretilen Toyota C-HR Hybrid modeli başta olmak üzere Auris Hybrid, Auris TS Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid ve dünyada ilk seri üretim hibrit otomobil olarak tarihe geçen Prius’un son versiyonu, markanın standında yer alan modeller arasında. 
Hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak gören Toyota, öncüsü olduğu sistemi geliştirmeye devam ederken otomobillerin doğaya etkilerini sıfıra indirme vizyonuyla oldukça iddialı yükselişini sürdürüyor. Dünyada yıllık hibrit otomobil satışlarını 1,5 milyon adetlere taşıyan Toyota, 2020 yılına kadar toplamda 15 milyon hibrit araç satışına hedefliyor. Bugün 90 ülkede 33 farklı hibrit ve bir plug-in hybrid modeli ile pazarda yer alan Toyota, 10 milyonu aşan satışıyla hibrit teknolojisi konusunda liderliği elinde bulundurmayı sürdürüyor.


SHOWROOM AYAĞINIZA GELİYOR

Toyota “interaktif showroom” uygulamasında, satış danışmanları sensör ve kameralara sahip dijital gözlüklerle her türlü bilgiyi sesli ve görüntülü olarak müşterilerinin akıllı telefonlarına, tabletlerine veya bilgisayarlarına anında iletebilecek.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...