Bursaspor kombine kartları tüm maçlarda geçerli olacak

/ Kaynak: CHA
Bursaspor kombine kartları tüm maçlarda geçerli olacak

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanlığını önceki gün devralan Erkan Körüstan, kombine kartlar konusunda taraftara beklenen haberi verdi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanlığını önceki gün devralan Erkan Körüstan, kombine kartlar konusunda taraftara müjdeyi verdi. 2013-2014 sezonu kombine kart fiyatlarını açıklayan Körüstan, kombine biletlerin tüm müsabakalarda geçerli olacağını açıkladı. nbsp;Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, şöyle denildi: "Yönetim Kurulumuz, kombine kartların Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları müsabakalarında (Grup müsabakaları dahil) geçerli olacağını açıkladı." nbsp;Bayan ve çocuklara özel fiyatlar uygulanacağının belirtildiği açıklamada şu bilgiler verildi: "Yönetim Kurulumuz, Bursaspor sevgisini yayabilmek için bayan ve 12 yaş altı erkek çocuklarımıza özel fiyat indirimine gitti. Yönetim Kurulumuz Bayan ve 12 yaş altı erkek çocuklara yüzde 20 indirimli kombine kart satılması kararını aldı." nbsp;Daha önceki yıllarda "Çocuk Tribünü" olarak adlandırılan tribünün "Aile Tribünü" şeklinde yeniden yapılandırılacağının belirtildiği açıklamada, "Aile tribününden kombine kart alacak olan taraftarlarımız en az "Baba-Anne ve çocuk" olmak üzere 3 adet kombine kart alabilecektir. Pakette çocuk sayısında ise sınırlama yoktur. Aile paketinde erkek çocuklarımızda 12 yaş altı sınırlaması vardır. Kız çocuklarımızda ise yaş sınırlaması yoktur. Aile tribününe maç günlerinde bayan ebeveynsiz girişe izin verilmeyecektir." denildi.
SATIŞLAR TEMMUZ AYINDA
Kombine kartlarının satışına Temmuz ayının ilk haftasında başlanılacağı ve 2012-2013 sezonu kombine kartına sahip olan taraftara 1 hafta öncelik verileceği ifade edildi. Ayrıca satışların nakit veya kredi kartı ile yapılabileceği vurgulandı. nbsp;
TİMSAH ARENA'DA ÖNCELİK
2013-2014 sezonunda kombine kart alan taraftarların, 2014-2015 sezonunda geçilmesi planlanan yeni stadyum Timsah Arena'da tribün ve koltuk seçim önceliğine sahip olacağı dile getirildi. nbsp;
KOMBİNE KART FİYATLARI
Açıklanan kombine kart fiyatları ise şöyle: nbsp;
BURSAGAZ VİP A-B Tribünü 1.Sıra Bay 3 bin TL, Bayan –Çocuk 2 bin 400 TL
BURSAGAZ VİP A-B Tribünü 2-6 Sıralar Bay 2 bin TL, Bayan – Çocuk bin 600 TL
Kapalı A-B Tribünleri Bay 600 TL, Bayan - Çocuk 480 TL
Maraton Tribünü Bay 300 TL, Bayan – Çocuk 240 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü Bay 150 TL, Bayan – Çocuk 120 TL
Açık Kale Arkası Tribünü Bay 100 TL, Bayan – Çocuk 80 TL
Aile Tribünü: Baba- anne ve çocuktan oluşan çekirdek aile paketi 720 TL
Çocuk sayısına göre 3'lü paket fiyatına çocuk başına 240 TL eklenecek.
2013-2014 SEZONU MÜSABAKA BİLET FİYATLARI
2013-2014 sezonunda oynanacak olan iç saha müsabakalarının bilet fiyatları ise şöyle: nbsp;
BURSAGAZ VİP A-B Tribünü 1.Sıra 300 TL
BURSAGAZ VİP A-B Tribünü 2-6 Sıralar 200 TL
Kapalı A-B Tribünleri 50 TL
Maraton Tribünü 30 TL
Kapalı Kale Arkası Tribünü 20 TL
Açık Kale Arkası Tribünü ve Misafir Tribünü ise maç günü belirlenecek. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...