Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TRT, Fabri'den çok onu gösterdi | Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir?

Düzenleyen:
TRT, Fabri'den çok onu gösterdi | Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir?

SPOR Haberleri

Vodafone Arena'da oynanan Lyon maçında Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir? Beşiktaş ile Lyon arasında oynanan maç geceye damga vururken, ekranlarda sürekli gösterilen kızıl saçlı kız taraftar gündem oldu.

Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir? Lyon ile Beşiktaş arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş karşılaşmasına damga vuran bir olay yaşandı. TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanan maçta, Beşiktaşlı ​kızıl saçlı bir kadının maç esnasında yaptığı jest ve mimikler maça damgasını vurdu. Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kim?  sorusu sosyal medyada hızlı bir şekilde aranmaya başladı. İşte Beşiktaşlı kızıl saçlı taraftar ile ilgili detaylar...

Vodafone Arena tribünlerindeki kızıl saçlı taraftar, TRT rejisi tarafından sık sık ekrana getirildi. Maç anında büyük heyecan yaşayan güzel taraftar, sıklıkla ekrana gelince sosyal medyada gündem oldu.

Hamamcı, Beşiktaş tribünlerinin tanıdığı bir isim. 'Beşiktaş’ın Kızıl Saçlı Çılgın Kızı' olarak tanınan Hamamcı, daha önce verdiği bir röportajda 1981 Giresunlu doğumlu olduğunu, 6 yaşından bu yana İstanbul'da yaşadığını söylemiş, "Ben İstanbul’a geldiğim yıllar da Beşiktaş en şaşalı dönemini yaşıyordu. En büyük ağabeyim hasta Beşiktaş’lıydı kendisi evlenmeden önce sürekli Beşiktaş’ın maçlarına giderdi. Bana da Beşiktaşlılık ondan geçti. O evlendi çoluk çocuk sahibi oldu hala takip ediyor ama eskisi gibi değil. Ondan bayrağı ben teslim aldım. Geride 3 abim daha olmasına rağmen bayrak bana kaldı. Aslında benim Beşiktaş’a bu kadar tutkun oluşum çocukluk yıllarından kalma" demişti.

Eva Hamamcı ismi aslında Beşiktaş taraftarı için yabancı değil. Camiada 'Alt tribündeki kızıl saçlı çılgın güzel kız' olarak namı var. Beşiktaşın her maçında Eva Hamamcı başrolde. Kimileri yönetmenin yakını herhalde derken google da onu arayanlar aslında onu fanatik bir Beşiktaş taraftarı olduğunu öğrendi.

Eva Hamamcı Futbol1903'e daha önce bir röportaj vermişti. O yazıdan Eva Hamamcı için 'Kapalı alttaki kızıl saçlı kız' sıfatının kullanıldığını öğreniyoruz.

Giresun doğumlu olan Hamamcı avukat asistanlığı yapıyor. İstanbul'a geldiklerinde Beşiktaş'ın en şaşalı dönemlerinden biriymiş. Bu siyah-beyazlı takımın taraftarı olmasında önemli bir etken olmuş. Ama asıl etkisi en büyük abisiymiş. Beşiktaşlılık ona abisinden miras kalmış.

Okuldan kaçıp Fulya'ya antrenmanı izlemeye gidermiş Eva Hamamcı. Alpay, Ertuğrul, Sergen'in komşusuymuş bir dönem... Kapalı tribün sevdasını ise şöyle anlatıyor Hamamcı: 

"Her tribünü gezdim dolaştım ve 2005’ten itibaren artık stada kombine alıp gitmeye karar vermiştim. Ve Dedim ki ‘Evet ben Burada olmalıyım, Kapalı benim yerim olmalı. Bismillah deyip maçlara ful gitmeye başladım. Tabi ilk zamanlar maçlara ailemden habersiz gidiyorum. Ertesi gün gazetelerde, maçlarda, televizyonlarda görmeye başladıklarında artık gizleyemez oldum ve onlar da bu sevdamın önünü açtılar sağolsunlar"

Stada girince dünyadan koptuğunu söylüyor;

‘’ Ben stata girdiğim de dünya ahiret ilişkilerim biter. Tamamen sahaya ve atmosfere odaklanırım kendimi orada baska bir dünyaya girmiş hapsetmiş olurum. Bu durum 3-4 maç sonra herkesin dikkatini çekmeye başlamış. Yöneticisinden taraftarına,Herkesin aklında yer etmişim gerek tezahüratlarımla gerek yerinde duramayışımla. O günlerden kalma herkeste taraftarlık adına bir keyif bırakmışım. Sonradan tanıyanlar da der hep ‘Abla Sen Kapalı Alttaki Kızıl Saçlı değil misin’ diye diye,Adımız kaldı ‘Kapalı Alttaki Kızıl Saçlı Kız ‘'

Kapalı altın yıkılması onu çok üzmüş: 

‘’ Yaklaşık 8 sene kapalı alttaydım taaki yıkılana kadar... Gerçekten de biz ne baharlar gördük ne kışlar... Hiç bir maçı unutamam orada. Ne yediğim yağmurları, Ne karları ne sevincini ne de hüznünü. Çok anılarım var tabiki herkes gibi orada 8 sene sonra stad yıkılınca..2014’te stadımız yokken ortada kombine aldım 2 sezonda Olimpiyat yollarından Başakşehir’e kadar peşinden koşturdum Beşiktaşımın... ‘’

 

TRT, Fabri'den çok onu gösterdi | Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir?

Beşiktaş’ın maçlarını kaçırmayan güzel taraftar bir anda ilgi odağı oldu. Maç izleyenler sosyal medyadan şu mesajları gönderdi:

TRT, Fabri'den çok onu gösterdi | Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir?

TRT, Fabri'den çok onu gösterdi | Beşiktaşlı kızıl saçlı kız kimdir?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...