Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otel'de gürültü kavgası, 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Otel'de gürültü kavgası, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Kemer ilçesinde gürültü yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde gürültü yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. nbsp;Edinilen bilgiye göre, saat 04.30 sıralarında 5 yıldızlı bir otelin lojmanı ile Kiriş Caddesi arasındaki arsada, otel çalışanı Okan B., "Buralar benden sorulur" diye konuşması üzerine içkili oldukları öne sürülen Soner Y. (17), Gökhan T., Taner A., Kadir B., otel lojmanındaki odaların kapılarını çalmaya başladı. Dışarı çıkan Okan B., "Neden bu saatte kapımı çalıyorsunuz?" diye çıkışırken yan odada bulunan Mustafa E. (29) de dışarıya çıkarak gençler "Sessiz olun" dedikten sonra iddiaya küfür etti. Bunun üzerine Mustafa E. ile önce küfürleşen 4 kişi, Mustafa E.'ye saldırdı. Mustafa E., cebindeki çakıyı sallamaya başladı. Mustafa E.'nin salladığı bıçak, Soner Y.'nin göğsüne, Gökhan T.'nin kalçasına saplandı. Bıçak darbesi kalbine isabet eden Soner Y., kaldırıldığı Kemer Özel Yaşam Hastanesi'nde hayatını kaybederken, Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya karışan 5 kişiyi gözaltına aldı. Çok sayıda otel çalışanının da ifadesine başvurulan ön soruşturma sonunda, şüpheliler Kemer Adliyesi'ne sevk edildi.
Öte yandan olayda ölen Soner Y.'nin 10 gün önce facebook'ta "Hayat bu, bir bakarsın her şey bir anda son bulur. Hayat bu son dediğin anda can bulur" mesajını paylaştığı ortaya çıktı.
Şahısların sorguları devam ediyor.




YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...