Zaho'da patlama

/ Kaynak: AA
Zaho'da patlama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Irak'ın Zaho kentindeki bir petrol dolum tesisinde yangın çıktı. Olayda 2'si Türk 3 kişi ağır yaralandı, 6 tanker de yandı.

Irak'ın Zaho kentindeki bir petrol dolum tesisinde yangın nbsp;çıktı. Olayda 2'si Türk 3 kişi ağır yaralandı, 6 tanker de yandı. nbsp;Türkiye sınırına 5, Zaho kentine ise 10 kilometre mesafede bulunan nbsp;Irak Oil'e ait petrol dolum tesisinde, bir tankerden kaynaklanan patlama sonucu nbsp;yangın çıktı. nbsp;Şırnak'ın Silopi ilçesinden çıplak gözle görülen yangına müdahale için nbsp;Silopi ve Cizre belediyelerine ait itfaiye araçları Irak'a geçerek söndürme nbsp;çalışmalarına katıldı. nbsp;Yaklaşık 20 metrelik 2 yakıt deposunda çıktığı öğrenilen yangında 2'si nbsp;Türk 3 kişinin ağır yaralandığı ve yaralılardan birinin Türkiye'ye diğerlerinin nbsp;ise Duhok'taki hastanelere gönderildiği öğrenildi.Kontrol altına alınmaya başlanan yangında, dolum sahasında bulunan ve nbsp;çoğu Türkiye'den giden 6 tanker yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın nbsp;bölgesinde peşmergelerin sıkı güvenlik önlemleri dikkati çekiyor. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...