Akhisar iç transfer çalışmalarını sonlandırdı

/ Kaynak: İHA
Akhisar iç transfer çalışmalarını sonlandırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Spor toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor bir haftadır sürdürdüğü iç transfer çalışmalarını sonlandırdı.

Spor toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor bir haftadır sürdürdüğü iç transfer çalışmalarını sonlandırdı. nbsp;Konu ile ilgili bir yazılı açıklama yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar şunları kaydetti: nbsp;"Futbolcularımız Serkan Yalçın, Mustafa Aşan, Ahmet Cebe, Çağdaş Atan, Sertan Vardar, Özgürcan Özgür, Güray Vural, Bilal Kısa, Emrah Tuncel, Hakan Ateş, Evren Özyiğit, Kerem Bulut, Bruno Ferreira Mombra Rosa, İbrahima Sonko, Luciano Guaycochea ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca Theofanis Gekas ile 21.06.2013 Cuma günü ilk görüşmemiz yapılacaktır. Sözleşmeleri devam eden futbolcularımız Emin Aladağ, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Eren, Merter Yüce, Kenan Özer ve Uğur Demirok kulübümüzün sunduğu teklife 19.06.2013 Çarşamba gününe kadar geri dönüş yapmamışlardır. Transfer dönemi 20.06.2013 tarihinde başlayıp 05-09-2013 tarihinde son bulacaktır, kulübümüz bugün itibariyle dış transfer çalışmalarına başlamıştır."
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...