Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tudor derbi 11'ini belirledi!

Düzenleyen:
Tudor derbi 11'ini belirledi!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını tamamladı. 4-2-3-1 dizilişiyle takımını sahaya sürmeyi planlayan teknik direktör Igor Tudor forma vereceği 11'i belirledi.

Süper Lig'in 28.haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Sarı-kırmızılı ekipte Serdar Aziz dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Kart sınırında bulunan Selçuk İnan, De Jong ve Eren Derdiyok kart görmeleri halinde haftaya deplasmanda oynanacak Bursaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Fenerbahçe derbisinde 4'lü savunmaya geçiş yapacak. Hırvat teknik adam, hafta boyunca takımına bu yönde çalışmalar yaptırdı.

Sarı kırmızılıların kalesini Muslera koruyacak. Defansta Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Ahmet Çalık ve Carole forma giyecek. Orta sahada Selçuk İnan ile birlikte De Jong görev yapacak. Hücumu Yasin Öztekin, Sneijder ve Bruma ile destekleyecek olan Tudor, forvette Podolski'ye şans verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...