Ankara'da izinsiz gösteri yapan gruba müdahale

/ Kaynak: CHA
Ankara'da izinsiz gösteri yapan gruba müdahale

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Başkent'te Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için toplanıp yolu kapatan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Grup ara sokaklara dağılarak polise şişe ve taş attı.

Başkent'te Gezi Parkı eylemlerine destek vermek için toplanıp yolu kapatan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Grup ara sokaklara dağılarak polise şişe ve taş attı. nbsp;Yaklaşık 100 kişilik grup, Kennedy Caddesi'ni trafiğe kapattı. Yol üzerinde ellerindeki alkol şişeleri ile sloganlar atan grup meşale yaktı. Bunun üzerine polis gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Ara sokaklara dağılan grup buralarda polise şişe ve taş attı. Polis ara sokaklarda da gruba müdahale ederek tamamen dağılmalarını sağladı. Müdahalenin ardından Çevik Kuvvet ekipleri birçok kişiyi gözaltına aldı. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı(TOMA) göstericilere müdahale etmek için Kennedy Caddesi'nin ortasına gelince kadın bir eylemci TOMA'nın önüne geçti. TOMA'nın geçişini engellemek isteyen kadın gösterici gözaltına alındı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...