Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Igor Tudor: "Gurur duyuyorum"

Düzenleyen:
Igor Tudor: "Gurur duyuyorum"

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 1-0 kaybettikleri Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamada "Böyle bir performanstan sonra kaybettiğimize inanamıyorum, inanmak istemiyorum" dedi.

Hırvat teknik adam "Maç sonunda soyunma odasında oyuncularıma onlarla gurur duyduğumu söyledim. Kafalarını yukarı kaldırmalarını söyledim. Ben onlardan gurur duyuyorum şahsen. 90 dakika boyunca dominant değildik belki ama yakaladığımız pozisyonlar galibiyet için yeterdi. Şans faktörü yanımızda değildi" ifadesini kullandı.

Tudor "Önümüzde daha çok maç var, yeter ki bu ruhu ortaya koyalım. Bu ruhla oynamaya devam edeceğiz, bu da bize otomatikman puan kazandıracaktır. Bazı maçlarda iyi performans göstermediğimiz doğru ama Beşiktaş ve bugünkü Fenerbahçe derbisinde kaybetmeyi hak etmedik. 'Şans mı?' demek, 'kader mi?' demek lazım artık, böyle bir mağlubiyete kelime bulamıyorsunuz. Dediğim gibi, Bu ruhu önümüzdeki maçlara taşımamız lazım. Oyuncularım yapmaları gereken her şeyi yaptılar ama futbolda bazen bunlar olabiliyor" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...