Neden olmasın?

Düzenleyen:
Neden olmasın?

GÜNDEM Haberleri

Gazeteciler “AK Parti’nin başına geçecek misiniz” diye sordu. Hem 23 Nisan Cumhurbaşkanı hem de Erdoğan aynı cevabı verdi.

Haber Merkezi ANKARA
23 Nisan töreninde koltuğunu 4’üncü sınıf öğrencisi Yiğit Türk’e devreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında çocuklara tavsiyelerde de bulundu. Dünyada Çocuk Bayramını kutlayan tek ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Bu, bizim egemenliğimizin âdeta nişanesi olan bir bayram. Hiçbir zaman anne ve babalarınız ‘öf’ bile demesin. Onlara bunu dedirtmeyin. Bizim varlık sebebimiz olan öğretmenlerimizin de kıymetini bilerek, hep söylerim 3 kişinin elini öpeceksiniz: Baba, anne, öğretmen... Başka kimsenin elini öpmeyeceksiniz, derim. Öyle çıkar bazen ellerini, ayaklarını uzatanlar çıkar. Bunları hep gördük bu ülkede; ama bundan sonra bunlar olmayacak” diye konuştu.
Erdoğan’dan koltuğu devralan Yiğit Türk, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türk’e Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi üzerinden mevcut cumhurbaşkanına bazı haklar doğduğu hatırlatılarak, kısa vadede AK Parti’ye üye olup, genel başkan olmayı düşünüp düşünmediği de soruldu. Bu soruya Erdoğan cevap vererek “Niye olmasın? Mademki veriyor bu hakkı, bu yetkiyi; dediği gibi niye olmasın” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...