Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell Global Bilgi, 23 Nisan'ı 'ailecek' kutladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Turkcell Global Bilgi, 23 Nisan'ı 'ailecek' kutladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Turkcell Global Bilgi'nin tüm lokasyonlarında çalışan çocuklarının katılımıyla kutlandı.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell Global Bilgi'nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl da büyük bir "coşku ve neşe" içinde geçti.
Turkcell Global Bilgi'nin tüm lokasyonlarında düzenlenen etkinliklerde toplam 2 bin 400 çocuk aileleriyle birlikte 23 Nisan kutlamalarına katıldı.
Şirket, tüm 23 Nisan etkinliklerinde çocukların göz taraması ve diş kontrollerinin de yapılmasını sağladı. İstanbul'da yapılan atık atölyesi ile de çocukların çevre bilincine katkıda bulunuldu. Anne ve babaların tümünün idari izinli oldukları şenlikte "bayram coşkusu" yaşayan çocuklar, günün sonunda sürpriz hediyelerle uğurlandı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar, şunları kaydetti:
"Turkcell Global Bilgi olarak sene içerisinde sık sık aileleri ağırladığımız büyük buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Hem çalışanlarımızın hem de ailelerin farklı bir gün geçirmelerine vesile olmak, onlarla tanışarak daha sıcak ilişkiler kurmak bizim için ayrı bir motivasyon oluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da çalışanlarımız ve onların çocukları ile kutlamak bir gelenek haline geldi.
Yavrularımız hem anne ve babalarının çalıştıkları iş yerini görmüş oluyor, hem de onlarla farklı bir gün geçirme mutluluğunu yaşıyor. Bu sene de coşku içinde bir bayram geçirdik, lokasyonlarımız miniklerimizin güzel enerjileriyle doldu. Çalışanlarımızı mutlu edecek, motivasyonlarına katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz."

Turkcell Global Bilgi, 23 Nisan'ı 'ailecek' kutladı

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...