Selahattin Demirtaş, 'AK Parti'nin sonunu sandık belirler'

Selahattin Demirtaş, 'AK Parti'nin sonunu sandık belirler'

GÜNDEM Haberleri

Selahattin Demirtaş, Gezi Parkı olaylarının uluslararası bazı güçlerin AK Parti'yi istemediği için çıkarıldığı şeklindeki yorumları değerlendirdi.

BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Gezi Parkı olaylarının uluslararası bazı güçlerin AK Parti'yi istemediği için çıkarıldığı şeklindeki yorumları değerlendirdi. Demirtaş, "AK Parti'nin sonu geldi mi gelmedi mi, bunu sandık belirler. Bu konuda sandık dışında bir yöntem yok" dedi. Çözüm sürecine de değinen Demirtaş, ikinci aşamayla ilgili 20-25 maddelik bir yasal düzenleme paketinin hükümet tarafından tatile girmeden önce TBMM'ye sunulmasını beklediklerini söyledi. Adalet Bakanı ile konuyu görüşeceklerini belirten Demirtaş, bir hafta on güne kadar İmralı'ya yeni bir heyetin gideceğini de belirtti. Demirtaş, paket gelmezse çözüm sürecinin sona ereceği iddialarıyla ilgili ise, "Bizim süreci durdurma gibi gücümüz yok. Süreç durdu deyince durmaz. Süreci kim başlatmışsa o durdurur" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...