Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermeni Patrikhanesi'ne mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ermeni Patrikhanesi'ne mesaj

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki Ermeni Patrikhanesi'nde düzenlenen dini törene gönderdiği mesaj okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Ermeni Patrikhanesi'nde düzenlenen dini törene gönderdiği mesajda, "Ülkemizdeki Ermeni cemaatinin huzuru, güvenliği ve mutluluğu bizim için özel öneme sahiptir. Tek bir Ermeni vatandaşımızın dahi ötekileştirilmesine, dışlanmasına, kendini ikinci sınıf hissetmesine tahammülümüz yoktur." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajda, "Yüzyıllarca sevinç ve tasada ortak  iki halkın, geçmişin yaralarını sarması ve insani bağlarını daha da  kuvvetlendirmesi hepimizin ortak amacıdır. Bu doğrultuda son 14 yılda birçok adım  attık, tarihi nitelikte reformları hayata geçirdik. Osmanlı Ermenilerinin  hatırasına ve Ermeni kültürel mirasına sahip çıkmaya yönelik çalışmalarımızı,  önümüzdeki süreçte artarak sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...