Taksim'de 'duran adam' esnaf gerginliği

Taksim'de 'duran adam' esnaf gerginliği

GÜNDEM Haberleri

Taksim Meydanı'nda hareketsiz durarak protestoda bulunanların sayısı akşam saatlerinde artarken, İzmir'den geldiği öğrenilen ve protesto eylemlerinin Kemeraltı esnafına zarar verdiğini söyleyen bir kişi, "duran adam"lara tepkisini dile getirdi.

Taksim Meydanı'nda hareketsiz durarak protestoda bulunanların sayısı akşam saatlerinde artarken, İzmir'den geldiği öğrenilen ve protesto eylemlerinin Kemeraltı esnafına zarar verdiğini söyleyen bir kişi, "duran adam"lara tepkisini dile getirdi. nbsp;Taksim'deki "duran adam" eylemi devam ederken, esnaf da bu duruma tepki gösterdi. İzmir'den geldiği öğrenilen ve protesto eylemlerinin Kemeraltı esnafına zarar verdiğini söyleyen bir kişi, "duran adam"lara tepkisini dile getirdi. Taşıdığı dövizde, bu eylemlerin Türkiye'nin itibarını zedelediğini ve ülkeye gelen turist sayısının bu yüzden düştüğünü ifade eden esnafa, "duran adam" protestosunu sürdüren bazı eylemciler tepki gösterdi.DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...