Sebahattin Çakıroğlu, 'UEFA'ya inanıyoruz'

Sebahattin Çakıroğlu, 'UEFA'ya inanıyoruz'

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 'TFF'deki dik duruşumuzdan dolayı birçok kulüp bizi tebrik etti. UEFA gereğini yapacaktır' dedi.

Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, camianın istediği Trabzonspor'u ortaya çıkarmak için çalıştıklarını söyledi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk eden UEFA'nın duruşmasına müdahil olma talebinin reddedildiğini de hatırlatan Çakıroğlu, "Biz UEFA'nın adaletine ve gereğini yapacağına inanıyoruz. Bu işin de yakın takipçisiyiz. TFF Genel Kurulu'nda başkanımızın yapmış olduğu konuşmaya birçok kulüpten destek ve tebrik telefonu geldi. Bu duruşumuzu sergilemeye devam edeceğiz" dedi.
"JAJA'YI İSTİYORUZ"
Çakıroğlu, kadrolarındaki 12 yabancıdan 5'ine çok ciddi teklifler olduğunu söyledi. Sayının azalması durumunda kendilerinin de birkaç ismi almak istediğini belirten Çakıroğlu, "Taraftarımızın da çok istediği Jaja'yı ve Sivassporlu Eneramo'yu kadroya katmak istiyoruz. Hocamız Mustafa Akçay, Henrique'nin takımda kalmasını istiyor. O takımda kalacak. Ancak bizim isteğimiz dışında hiçbir futbolcuyu elimizden alamazlar. Aracılarla gelen teklifleri ciddiye almıyoruz" diye konuştu. İHA nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...