Galatasaray'da planlar alt üst

Galatasaray'da planlar alt üst

SPOR Haberleri

TFF'nin yabancı oyuncular için 2013-14 sezonu ile birlikte yürürlüğe koyacağı 6+0+4 kuralı Galatasaray'ın bütün transfer planlarını alt üst etti.

Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırını 6+0+4 şeklinde netleştirmesi Galatasaray'ın bütün planlarını alt üst etti. Real Madrid, Barcelona gibi devlerle rekabet edebilmek için kaliteli yabancı oyuncularla dirsek teması içinde olan sarı-kırmızılılar, TFF'nin yabancı kontenjanıyla ilgili kararından sonra adeta şoke oldu. Transferde birçok önemli isimle görüşen G.Saray Yönetimi, şimdi ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı. Bu kuralın ilk mağduru ise Fatih Terim'in 1.5 yıldır peşinde koştuğu Carlinhos oldu. Brezilyalı yıldızın transferi için 1 aydır büyük uğraş veren ve sonunda başarılı sol bekle ön protokol imzalayan Cimbom, bu oyuncudan vazgeçme durumuna geldi.
GELENİ BIRAK, GİDENE BAK
Aurelien Chedjou transferi ile birlikte 12 yabancı sayısına ulaşan G.Saray, bir yandan yeni takviyeler için uğraşırken, diğer taraftan kontenjanı açmaya çalışacak. Sözleşmeleri biten Ujfalusi ve Melo ile devam etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, şimdi bu kararını yeniden gözden geçirmek zorunda. Muslera, Eboue, Chedjou, Sneijder ve Drogba'dan kesinlikle vazgeçemeyecek olan Fatih Terim, başta Culio olmak üzere Elmander, Dany, Riera ve Amrabat'la ilgili kararını birkaç gün içinde vermeye çalışacak. Takımdan ayrılması en muhtemel isimler Culio ve Elmander olarak görülürken, iyi bir teklif gelmesi durumunda sürpriz bir şekilde Sneijder'in gidişine de izin verilecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...