Prosinecki kavgası, Beşiktaş ile Kayseri'nin arısını açtı

Prosinecki kavgası, Beşiktaş ile Kayseri'nin arısını açtı

SPOR Haberleri

Fikret Orman, Kayseri Başkanı Recep Mamur için, 'Bana gönderdiği mesajları gazetecilere göstermesi yakışık almadı. O günkü hırsına ve şekerine bağlıyorum' dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, UEFA'da yapacakları savunma öncesinde dün bir basın toplantısı düzenledi. Seçimden, transferlere birçok konuda açıklamalarda bulunan Orman, kongredeki rakibi Serdal Adalı'ya da seslenerek, "150 milyon dolarlık kredi, bazı transfer haberleri, Emirates ile yapılan anlaşma, basketbol takımına 2 tane sponsor gibi kamuoyuna bilgiler verildi. Biz Beşiktaş'ın menfaatleri gereği neyse onu yaparız. Bu vaatleri somut olarak arkadaşlarımızdan bekliyoruz" dedi. UEFA süreciyle ilgili olarak da Orman, "Cuma günü yapılacak duruşmaya katılacağız. Beşiktaş'ın temiz olduğunu ve 110 yıllık köklü bir camianın adının böyle bir durumla anılmasından duyduğumuz rahatsızlığı anlatacağız" dedi.
BİLİC ŞU ANDA LİSTEDE YOK
Kayseri ile aralarının açılmasına sebep olan Robert Prosinecki konusuna da değinen Fikret Orman, "Önder Özen'in bize sunduğu raporda Prosinecki'nin de ismi vardı. Ancak bizim etik dışı bir girişimimiz olmadı. Önceliğimiz UEFA süreciydi. Kayseri Başkanı'ndan gelen mesajı görmedim. Bana gönderilen bir mesajın gazetecilere de gönderilmesini yakışıksız buluyorum. Recep Mamur Başkanın şeker ile alakalı bir durumu var, ona veriyorum bunu" dedi. Hoca konusunda acele etmediklerini belirten Orman, "Önder Hoca gerekli çalışmaları yapıyor. Şu ana kadar benim önümdeki raporda Bilic ismini hiç görmedim" dedi. Maçları İstanbul'da oynayacaklarını tekrarlayan Orman, İbrahim Toraman'la da yola devam edeceklerini söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...