MediaMarkt ve Microsoft çocukların yüzünü güldürdü

Düzenleyen:
MediaMarkt ve Microsoft  çocukların yüzünü güldürdü

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektronik perakendecisi MediaMarkt ve Microsoft 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Beylikdüzü mağazasında gerçekleştirdikleri eğlenceli aktivitelerle teknolojisever çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Ömer Temur

Elektronik perakendecisi MediaMarkt ve Microsoft 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Beylikdüzü mağazasında gerçekleştirdikleri eğlenceli aktivitelerle teknolojisever çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Çocuklar için düzenlenen özel etkinlik boyunca, Xbox stantları ve deneyim alanları, hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından büyük ilgi gördü. Minikler kendi karikatürlerinin çizildiği alanlarda keyifli anlar yaşarken, aileler Forza simülatörü ile farklı oyunları deneyimleme fırsatı buldu. Ayrıca aileler hem Office 365 hem de PC aksesuarlarına uygun fiyatlarla sahip olma şansı yakaladı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...