Fenerbahçeli oyuncu Beşiktaş'a gidiyor

Fenerbahçeli oyuncu Beşiktaş'a gidiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yönetimi, bir süredir kadrosuna katmak istediği Fenerbahçe forması giyen Sezer Öztürk'te son aşamaya geldi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, bir süredir kadrosuna katmak istediği Fenerbahçe forması giyen Sezer Öztürk'te son aşamaya geldi. Siyah-beyazlı kulübün Fenerbahçe ile bu transfer konusunda son detayları görüştüğü ve Sezer konusundaki resmi açıklamanın en geç Perşembe günü yapılacağı belirtildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sezer'in menajeri Özkan Doğan, genç oyuncunun Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade ederek şunları söyledi;
"Biz Fenerbahçe yönetimiyle konuştuk. Sezer, Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdi. Fenerbahçe'nin de bu konuda cevabı olumlu oldu. Eğer iki kulüp arasındaki yapılacak son görüşmede ufak detaylarda da anlaşılırsa, Sezer, önümüzdeki yıl Beşiktaş forması giyecek.


ÖZEN'İN SEZER TRANSFERİNE NE DİYECEĞİ MERAK KONUSU
Öte yandan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in, basın toplantısında yaptığı, "Fenerbahçe formasını giyen veya daha önceki dönemlerde giymiş olan hiçbir futbolcuyla ilgimiz yoktur. Yapacağımız transferlerde Fenerbahçeli bir futbolcu olmayacak" açıklamasına rağmen, bu transferin gerçekleşmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Özen'in bu açıklamasına rağmen Fenerbahçeli Sezer'in Siyah-beyazlı takıma transfer olacak olması sonrası Özen'in nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...