Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Futbol Federasyonunun yabancı kararına İlhan Cavcav'dan büyük tepki

Futbol Federasyonunun yabancı kararına İlhan Cavcav'dan büyük tepki

SPOR Haberleri

İlhan Cavcav, 'Bu karar değişmezse o zaman federasyon değişecek. Kulüplerin arzusunu yerine getiren, mantıklı olan federasyon gelecektir' dedi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, TFF'nin 10 yabancı oyuncunun 4'ünü tribüne gönderen kararlarını eleştirerek, "Bu karar değişmezse o zaman federasyon değişecek. Kulüplerin arzusunu yerine getiren, mantıklı olan federasyon gelecektir" dedi. Cavcav, "Yangından mal kaçırır gibi karar açıkladılar. Eğer bu tutumları devam ederse nasıl geldilerse göndermesini biliriz. Bunu TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in çok iyi anlaması gerekir" dedi. nbsp;
ÜNAL AYSAL TFF İLE GÖRÜŞECEK
18 kulübün temsilcilerinin durumu daha önce yapılan Kulüpler Birliği toplantısında TFF'ye arz ettiğini fakat bu karara yalnızca F.Bahçe'nin itiraz etmediğini hatırlatan Cavcav, "Zaten F.Bahçe ne derse o oluyor. Bu kadar yabancı oyuncu olmasına rağmen, 2 oyuncuyu daha kadrolarına katarak ne yapmak istediklerini de anlamış değilim" dedi. Cavcav, Halil Ünal ve Ünal Aysal'ın TFF ile birkaç gün içinde konuyu görüşecekleri de açıkladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...