Diyarbakır'da dev operasyon

Diyarbakır'da dev operasyon

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da, MİT desteğiyle 800 asker ile havadan helikopterlerin katıldığı, kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldı.

Diyarbakır'ın, Lice, Hani ile Kocaköy İlçesi arasındaki ormanlık alanda bulunan 6 köyde, MİT desteğiyle Diyarbakır ve Mardin'den yaklaşık 800 asker ile havadan helikopterlerin katıldığı, kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldı. 'Narko terör' adı verilen operasyonda 800 görevli ve 2 Sikorsky helikopter kullanılıyor.


Diyarbakır Valiliği, Jandarma Bölge Komutanlığı'nca Lice, Hani ile Kocaköy İlçesi arasında kalan 6 köyde bu sabah kapsamlı uyuşturucu operasyonu başlatıldığını açıkladı. Açıklamada şöyle denildi: nbsp;


"Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yoğunluklu olarak Lice ilçesi güneyi ve Kocaköy ile Hani İlçesi arasında kalan bölgede bulunan 6 köy civarındaki arazideki ormanlık alanların içinde bulunan vadilerde, suç gruplarının denetiminde esrar üretimi yapılan alanlara yönelik operasyon başlamıştır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...