Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü oyuncunun evinden bakın ne çıktı?

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Ünlü oyuncunun evinden bakın ne çıktı?

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Ünlü oyuncunun kaldığı villada esrar ve uyuşturucu madde düzeneği bulundu. Düzeneğin görüntüleri ortaya çıkarken ünlü S.E.'de gözaltına alınıp emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde villasında 840 gram esrar ve uyuşturucu madde düzeneğiyle yakalanan dizi ve sinema oyuncusu S.E., Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucudan gözaltına alınan oyuncu adliyede

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bozburun Mahallesi'nde bir villada uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarı üzerine dün akşam harekete geçti. Villaya baskın yapan jandarma ekipleri, yapılan aramada uyuşturucu yapmak için düzenek, cam kavanozlar içinde paketlenmiş halde 840 gram esrar ele geçirdi. Operasyonda villada bulunan dizi ve sinema sanatçısı S.E. gözaltına alındı. Villayı bir süre önce kiraladığı öğrenilen S.E., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. S.E.'nin rahat hareketleri ve çevresindeki insanlara tebessüm etmesi dikkati çekti.

Uyuşturucudan gözaltına alınan oyuncu adliyede

Uyuşturucudan gözaltına alınan oyuncu adliyedeUyuşturucudan gözaltına alınan oyuncu adliyede

Uyuşturucudan gözaltına alınan oyuncu adliyede

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...