Siirt'te eşeğin ısırdığı 3 çocuk hastanelik oldu

Düzenleyen:
Siirt'te eşeğin ısırdığı 3 çocuk hastanelik oldu

YAŞAM Haberleri

Siirt’in Pervari İlçesi'ne bağlı Kocaçavuş Köyü'nde dışarıda oyun oynarken, kuduz olduğundan şüphelenilen eşeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan 3 kardeş hastanede tedaviye alındı.

Pervari İlçesi'ne bağlı Kocaçavuş Köyü'nde dışarıda  Oyun oynayan 6 yaşındaki Medine, 7 yaşındaki Muhammet ve 10 yaşındaki Şeymanur İlter kardeşler sahipsiz bir eşeğin saldırısına uğradı. Çeşitli yerlerinden ısırılan 3 çocuğu, eşeğe müdahale edip kovalayan köylüler güçlükle kurtardı. Eşeğin çeşitli yerlerinden ısırarak yaraladığı 3 kardeş, çağrılan ambulansla Pervari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kardeşlerden durumu ağır olan Şeyma Nur İlter, burada yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu için Siirt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Medine ve Muhammet İlter kardeşler ise Pervari Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, 3 kardeşe saldıran eşeğin kuduz olabileceği şüphesiyle köyde inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...