İkiz oğlaklardan biri 3 bacaklı doğdur

Düzenleyen:
İkiz oğlaklardan biri 3 bacaklı doğdur

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Serik İlçesi'nde, ikiz oğlaklardan biri sağ arka bacağı olmadan doğdu. Hayvanın sahibi Esma Şimşek, "Görünce oturdum ağladım. Allah'ım bize bu hediyeyi vermiş. Ben bunu büyüteceğim" dedi.

Serik'e bağlı Gebiz Mahallesi'nde hayvancılık yapan 66 yaşındaki Şevket Şimşek ile aynı yaştaki eşi Esma Şimşek çiftinin keçilerinden biri 4 gün önce doğum yaptı. İkiz oğlaklardan birinin sağ arka bacağı eksik doğdu. Hayvanı görünce şaşıran çift, ilk defa başlarına böyle bir olay geldiğini söyledi.
İkiz oğlaklardan biri 3 bacaklı doğdur
'OTURDUM AĞLADIM'

Esma Şimşek, hayvanın doğum yapmasının ardından ağıla girdiğini belirterek, "Eşime haber verdim. Beraber oğlağı sevmek için kucakladığımda bir bacağının olmadığını görünce oturdum ağladım. Allah'ım bize bu hediyeyi vermiş. Ben bunu büyüteceğim. Eşim 'Bu yaşamaz' dedi. Oğlağın sağlığı yerinde. Küçüklüğümden beri hayvancılık yapıyorum ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Oğlağın annesini Halep cinsi süt keçisi olarak satın almıştık. Genelde bunlar çift doğum yapar" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...