Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch kararını taraftar verdi

Stoch kararını taraftar verdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli kulüpten ayrılması gündemde olan Slovak yıldız Miroslav Stoch'a bir sezon daha şans verilmesini istiyor.

İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen ile 3 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından yabancı sayısı 11'e yükselen Fenerbahçe'de gözler takım ile yolları ayrılacak olan yabancı oyunculara çevrildi. nbsp;Miroslav Stoch, Milos Krasic, Joseph Yobo ve Cristian Baroni'nin bulunduğu gönderilmesi muhtemel yabancı oyuncular cephesinde, bir isme Kadıköy'den ayrılma konusunda vize çıkmadı ve büyük bir veto geldi. nbsp;Son günlerde yaptığı özel haberler ile gündeme gelen ve sarı-lacivertli taraftarların internetteki buluşma noktalarından biri olan SuperFB.com'da yapılan ve katılımcılara "Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Miroslav Stoch'a sizce bir şans daha verilmeli mi? sorusunun yöneltildiği ankete göre Miroslav Stoch'a Kadıköy çıkışları kapalı. nbsp;Bahsi geçen ankete katılan 24.264 taraftarın %77.25'lik kısmı (18.745) Slovak yıldıza bir sezon daha şans verilmesi görüşünde birleşirken, %22.75'lik kesim (5.519) ise Stoch'un yaz transfer sezonunda takımdan gönderilmesi konusunda hem fikir oldu.
nbsp;Fenerbahçe ile olan kontratı geçtiğimiz sezon sonunda 2015-2016 sezonun sonuna kadar uzatılan Slovak yıldızın Fransa ve Rusya'dan talipleri olduğu biliniyor. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...