İşte HTC Butterfly S'in özellikleri

İşte HTC Butterfly S'in özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC'nin Butterfly modelinin devamı niteliğindeki Butterfly S resmi olarak duyuruldu.

HTC Butterfly S, HTC tarafından açıklamayla resmen duyuruldu. nbsp;1.9GHz Qualcomm Snaapdragon 600 işlemcinin ve 2GB RAM'in kullanıldığı telefon Samsung'un amiral gemisi Galaxy S4 ile neredeyse aynı özelliklere sahip.
44ppi piksel yoğunluğuna sahip 5inç Full HD ekranı bulunan telefonda 16GB dahili depolama alanı ve telefonu satın alan kullanıcılara 2 yıllığına 25GB Dropbox bulut depolama hizmeti hediye ediliyor. Ayrıca Butterfly S'de micro SD kart desteği sayesinde hafızayı istediğiniz gibi artırmanız da mümkün.
HTC One modelinde kullanılan Ultra Piksel kamera Butterfly S modelinde de yer alıyor. f/2.0 diyafram açıklığı sunan objektif ve 1/3inç BSI sensör 2.0 mikron piksel boyutuna sahip. Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ve Sense 5 ara yüzünü kullanan telefon HTC One modeliyle karşımıza çıkan HTC Zoe özelliği de bulunuyor.
144.5×70.5×10.6mm boyutlarındaki Butterfly S, Butterfly modelinden biraz daha kalın bir tasarıma sahip. 160 gram ağırlığındaki telefonda 3200mAh batarya bulunuyor. Ayrıca telefonda Blutooth 4.0, WiFi, DLNA, NFC ve GPS bağlantı teknolojileri de bulunuyor. Butterfly S'in Temmuz ayı içerisinde 766 dolardan Tayvanda satışa sunmayı planlarken, telefonun dünya çapında satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...