Semih Şentürk'ün yeni adresi

Semih Şentürk'ün yeni adresi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü'yle dün yolları ayrılan tecrübeli oyuncu Semih Şentürk'ün yeni rotasının Brezilya olabileceği belirtildi

Fenerbahçe Kulübü dün "Semih Şentürk, 10 gün önce kulübümüze davet edilmiş; ancak milli oyuncu bu davete icabet etmemiştir. Oyuncumuzun bu resmi davete icabet etmemesi üzerine, menajeri ile görüşülmüş ve Semih Şentürk'ün yeni sezon planlamasında yer almadığı menajerine iletilmiştir" açıklamasıyla "Nöbetçi golcü" ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.
2001 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Semih yaptığı açıklamada, "Çok üzgünüm ama bir gün yaşanacaktı. Şimdi gelecek teklifleri düşüneceğim. Yurt içi veya yurt dışı olabilir" dedi.
Semih'in askerlik problemi nedeniyle yurt dışında oynamaya daha sıcak olduğu öğrenildi. Alex'e yakınlığı ile bilinen Semih'in eski kaptanının forma giydiği Coritiba'ya gidebileceği belirtildi.
(SABAH)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...