Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dilan'a 'İbrahim Tatlıses'in kızı mısın' sorusu

/ Kaynak: İHA
Dilan'a 'İbrahim Tatlıses'in kızı mısın' sorusu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kulüpte sahne alan, İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak, kalbinin kırık olduğunu belirtti.

Bodrum'da sahneye çıkan Dilan Çıtak, söylediği şarkılarla hayranlarını coşturdu. Çoğunlukla yabancı parçalar seslendiren Dilan Çıtak, yaklaşık 3 saat sahnede kaldı. İskender Paydaş ile aynı sahneyi paylaşan Dilan danslarıyla da dikkat çekti. nbsp;Dilan, her yaz Bodrum'da olduğunu ve sezon boyunca By Jack'te sahne alacağını ifade etti. Konserden sonra yaptığı açıklamalarda Taksim olaylarına da değinen Dilan "Olaylarla ilgili yorumsuz kalmak isterdim ama çok mutsuzuz. Sürekli aklımız oralarda aslında. Olayların başladığı günden beri oradaydık ama işlerimiz başladığı için buradayız. Ama aklımız hep orada. Umarım her şey güzel olur. Her şey herkesin istediği gibi olur" cümlelerini kullandı.
"8 YAŞINDAN BELLİ ALBÜM ÇIKARMAK İSTİYORUM"
Albüm çıkarmayı düşündüğünü belirten Dilan, "Küçüklüğümden beri 8 yaşından itibaren albüm çıkarmak istiyorum. Biz albüm çalışmalarına başlamıştık, ama maalesef malum durumlardan dolayı biraz durdurmak zorundan kaldık. Şimdi bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Albüm yapmak istiyorum, tabi ki bir müzisyen olarak albüm çıkartmayı. İnşallah olacak bir şeyler yani albüm çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.
"KALBİM ÇOK KIRIK"
Gazetecilerin İbrahim Tatlıses ile yaşanan olaylar hakkındaki sorularını da yanıtlayan Dilan, "O konular ile ilgili konuşmak doğru değil, ama sorarsanız eğer kalbim kırık mı değil mi diye, kalbim çok kırık, kırık yani" ifadelerini kullandı. Basın mensuplarının 'Kalbiniz kime ve neden kırık" sorusuna ise "Bunun nedenini zaten alması gereken kişi almıştır, alacak kişiye ulaşıyor bu mesaj" ifadelerini kullandı.
"SUSKUNLUĞUNU BOZMADI"
Dilan'ın annesi Işıl Çıtak geçtiğimiz aylarda "İbrahim Tatlıses Dilan'ı nüfusuna alacak" demişti. Bunun üzerine Dilan, gazetecilerin 'İbrahim Tatlıses sizi nüfusuna alacakmış sorusunu' yanıtlamaktan kaçındı. Dilan daha sonra sahneye çıkarak şarkılarını seslendirdi.
DİLAN ÇITAK İLE İBRAHİM TATLISES
Su gibi tv Program konuklarından biri, evlilik programının solisti Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia etmişti. Bu iddiaların ardından Dilan ise stüdyoyu terk etmiş ve Songül Karlı ve Uğur Arslan da canlı yayında "Bunu biz biliyorduk, söylemek istemedik. Dilan pek dillendirmek istemedi" demişti. Ardından tüm gözler Dilan Çıtak annesi Işıl Çıtak ve İbrahim Tatlıses'e çevrilmişti.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...