Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alişan'a doğum gününde büyük sürpriz

/ Kaynak: İHA
Alişan'a doğum gününde büyük sürpriz

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sanatçı Alişan, Bodrum'da bir kulüpte sahne aldı. Gecede sürpriz doğum günü kutlaması yapılırken, İbrahim Tatlıses'in mikrofonunu kullanan Alişan heyecanını gizleyemedi.

Ünlü sanatçı Alişan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kulüpte sahne aldı. Gecede, Alişan'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. 4 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, çoğunlukla İbrahim Tatlıses'in parçalarını seslendirdi. nbsp;Ünlü sanatçı Ali Şan'ın doğum günü nedeni ile sahneye gelen sürpriz doğum günü pastası ile şaşırdı. nbsp;38 yaşına giren ünlü sanatçı, daha sonra parçalarını seslendirmeye devam etti. Esprili bir dille "38 yaşına girdik daha evlenemedik" diyen Şan, dilek tutmayı da ihmal etmedi. nbsp;Ünlü sanatçı Ali Şan sahnede kısa bir konuşma yaparak çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Şan "Bugün benim için özel bir gün. Özel bir gün dememin nedeni elimde tuttuğum mikrofon, bugüne özel olarak geldi. Belgin ablam getirdi. Bu mikrofon İbrahim Tatlıses'in mikrofonudur. Bugün bu mikrofonla ilk kez sahneye çıktım. Onun heyecanı var bende. Bugün İbrahim Tatlıses'ten ardı ardına türküler, şarkılar okuyacağım" dedi.
İbrahim Tatlıses'in parçalarını seslendiren Şan, sahne sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Her sahnesinde yüzde elli İbrahim Tatlıses'in şarkıların seslendirdiğini söyleyen Ünlü sanatçı "Tüm sahnelerinin yüzde kendi şarkılarımı okuyorum. Yüzde elli de İbrahim Tatlıses'in parçalarını okuyorum. Aralarda bir iki parça pop şarkı okuyorum. Repertuvarım yıllardır hep aynı" cümlelerini kullandı.
nbsp;"O MİKROFON BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"
nbsp;Mikrofon hakkında konuşan Şan "Belgin abla İbrahim Tatlıses'e vokallik yapıyordu. Şimdi benimle çalışıyor. İbrahim Tatlıses'in mikrofonu onda idi. İbrahim Tatlıses'in tonmaister Mehmet abiden izin alarak İbrahim abimin mikrofonunu kullandı. Benim için çok önemliydi. Çok güzeldi. Zaten sahnede ben söylemedim mikrofon söyledi gibi bir şey oldu. O mikrofonla İbrahim Tatlıses'in şarkılarını söylemek benim için çok büyük bir onur"dedi.
nbsp;TATLISES LOKOMOTİF BİZLER İSE VAGONUZ
nbsp;Gazetecilerin, 'İbrahim Tatlıses'in veliahtı siz misiniz?' sorusuna ise o konular girmek istemediği cevabını veren Şan, "Tatlıses yeri dolmayacak bir adam. Onun yerini hiç kimse dolduramaz. Bir biz şarkı okuyoruz, birde İbrahim Tatlıses okuyor, ayrı bir şey ondaki ses. İbrahim Tatlıses bizim için önde bir lokomotif. Biz onun arkasında sadece vagon olabiliriz. O mikrofonla şarkı okumak benim için çok büyük bir gurur çok büyük bir onurdu" diye konuştu.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...