Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu

Düzenleyen:
Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu

MAGAZİN Haberleri

Model Burak Gacemer'le 6 yıldır evli olan 29 yaşındaki Brezilyalı model Larissa, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Türk vatandaşlığına geçtiğini duyurdu.

2011 yılında Burak Gacemer ile evlenen Larissa, bu tarihten itibaren hayatını Türkiye’de sürdürüyor. Survivor yarışmasında boy göstere, 'Krem' adlı bir Türk dizisinde rol alan Brezilyalı model, 6 yıl sonra Türk vatandaşı oldu.

HABERİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

İnternet üzerinden açtığı video kanalından günlük hayatına dair keyifli paylaşımlarda bulunan güzel model, heyecanını sosyal medya hesabına yüklediği bir videoyla takipçilerine duyurmayı tercih etti.

"ÇOK MUTLUYUM, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"

Larissa, paylaştığı videoda, "Merhaba güzel inansanar, size bir haberim var; Ben Türk vatandaşı oldum. Çok mutluyum. Ne diyeceğimi bile bilemiyorum. Ne mutlu Türküm diyene" ifadeleerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...