Beşiktaş'a şok cevap, 'Komik rakam...'

Beşiktaş'a şok cevap, 'Komik rakam...'

SPOR Haberleri

Internacional'in sol beki Fabricio için Beşiktaş teklif bir götürdü. Internacioal ise gülünç diye nitelendirdikleri teklifi düşünmeden reddettiğini açıkladı.

Şimdiye kadar ismi Galatasaray ile anılan Internacional'in sol beki Fabricio için Beşiktaş teklif bir götürdü. Internacioal ise gülünç diye nitelendirdikleri bu teklifi düşünmeden reddettiklerini açıkladı. Transferde geçen senenin aksine daha agresif olan Beşiktaş için ilgi çekici bir iddia ortaya atıldı. Şimdiye kadar adı Galatasaray ile anılan Internacional'in sol bek oyuncusu Fabricio için Beşiktaş'ın bir teklif yaptığı ve Brezilya kulübünün bu rakamı düşük bulup reddettiği iddia edildi.

"GÜLÜNÇ BİR RAKAM"

Internacional'in futbol direktörü Luis Cesar Souto, "Beşiktaş'ın teklif ettikleri bu rakamı komik bulduklarını belirterek, "Bir teklif geldi ama gülünç bir rakamdı. Üzerinde düşünmedik bile ama bu teklif oldu" diye konuşarak teklifin düşünülmeye değer olmadığını vurguladı.

EURO YERİNE DOLAR

Transfer piyasasında herkes Euro kurunda transfer yaparken, Beşiktaş'ın dolar teklif ettiğini belirten Souto, "Teklif ayrıca yanlış bir kurda geldi. Avrupa'da artık bu şekilde transferler olmuyor. Gerçekten bunu düşünmüyoruz. Karşı bir teklif bile yapmadan onlara sadece ilgilenmediğimizi söyledik" ifadelerini kullanarak siyah-beyazlılara kapıları kapattıklarını ifade etti.

GALATASARAY AÇIKLANMIŞTI

Internacional Futbol Direktörü Cesar Luis Souto de Moura, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray ile görüştüklerini doğruladı ve "Teklif yok ama bir soruşturma oldu. Fabricio şu ana kadar birçok takım tarafından takip edildi, bilgi için bize soruldu. Sanırım yakın zamanda görüşmeler de başlar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...