Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Londra'da korku dolu dakikalar! Üç bıçaklı saldırgan...

Düzenleyen:
Londra'da korku dolu dakikalar! Üç bıçaklı saldırgan...

DÜNYA Haberleri

Geçen ay terör saldırısına uğrayan İngiltere'nin başkenti Londra'da, bu kez yanında üç bıçak bulunan bir şüpheli yakalandı. Dünyanın gözünü bir anda Londra'ya çevirmesine yol açan olayın ardından parlamento çevresindeki yollar giriş çıkışlara kapatıldı. Polis şüpheliyi tutukladı.

İngiltere'nin başkenti Londra, 22 Mart'taki terör saldırısının ardından yine korku dolu dakikalar geçirdi. Reuters haber ajansının dünyaya son dakika olarak duyurduğu gelişmede, elinde bıçak olan bir şüpheli polis tarafından yakalandı. Londra polisi alarma geçti, başkentin merkezindeki Parlamento Sokağı ve Westminster Köprüsü yolu trafiğe çıkışlara kapatıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamada şüphelinin tutuklanmasının ardından herhangi bir tehdit unsurunun şu an için bulunmadığı belirtildi. 

Olay görgü tanıklarının polisin Başbakan Theresa May'in konutu ve bazı bakanlıklara çıkan yolları kapattığı yönünde Reuters'a bilgi vermesiyle duyuldu. Olay yaşandığı sırada Başbakan Theresa May'in konutunda olmadığı belirtildi.

Whitehall bölgesinde bir anda silahlı polisler göründü, yakalanan şüpheli gözaltına alınırken yerdeki bıçaklar dikkat çekti. Reuters foto muhabiri, üç bıçak gördüğünü söyledi. Yerdekilerden biri büyük bir ekmek bıçağıydı.

Geçen ay gerçekleşen saldırıda bir ciple Westminster Köprüsü üstündeki yayaları ezen Halit Mesud isimli IŞİD üyesi, parlamentonun bahçe duvarına çarparak durmuştu. Peşinden bir polisi bıçaklayarak parlamentoya girmeyi denemiş, bu sırada vurularak yakalanmıştı. Saldırıda biri polis dört kişi yaşamını yitirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...