Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Brad Pitt'in yeni filmi sinemlara geliyor

/ Kaynak: AA
Brad Pitt'in yeni filmi sinemlara geliyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Bu hafta 1'i yerli, 7 film vizyona giriyor. Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği "Dünya Savaşı Z" de izleyiciyle buluşacak filmler arasında.

Bu hafta 1'i yerli, 7 film vizyona giriyor. Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği "Dünya Savaşı Z" de izleyiciyle buluşacak filmler arasında. Bu hafta 1'i yerli, 7 film vizyona giriyor. İnsanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı konu alan "Dünya Savaşı Z"nin yönetmenliğini Marc Forster yaptı. Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği fantastik filmde, nbsp; bilimkurgu ve aksiyonu bir arada görmek mümkün. Max Brooks'un aynı adlı romanında uyarlanan film, nbsp; Çin'de ortaya çıkan ve tek bir ısırıkla yayılan, insanları tanınamayacak yaratığa dönüştüren virüsün hızla yayılması ve insan gruplarının birbirlerine acımasızca saldırmasını konu alıyor.

Filmde Brad Pitt'in yanı sıra, David Morse, James Badge Dale, Julia Levy-boeken ile nbsp; Elyes Gabel de rol aldı. nbsp;

"Sessiz Ev"

Uruguay'da yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak 2010'da nbsp; çekilen Issız Ev (La Casa Muda) adlı gerilim filminin yeniden çevrimi olan nbsp; "Sessiz Ev"in nbsp; yönetmenliğini, Chris Kentis ve Laura Lau üstlendi.

Başrolünde Elizabeth Olsen'in yer aldığı gerilim ve korku türündeki filmin konusu şöyle: "Sarah, babası ve amcasıyla birlikte kış boyu boş kalan göl evlerini düzenlemeye gider. Başta normal gibi görünen bu evde yaşanan tuhaf olaylar ve duydukları garip seslerle yalnız olmadıklarını fark ederler. Yaşadıkları olayları çözmeye karar veren Sarah aynı zamanda kendi geçmişinin sırları ve gizemleriyle karşılaşacaktır."

"Rüzgarlar"

Selim Evci'nin yönettiği, Yusuf Nejat Buluz, Mediha Didem Türemen, Rüçhan Çalışkur ile Zeynep Gülmez'in oynadığı "Rüzgarlar" filminin konusu şöyle: "Murat, Gökçeada'da ses kaydetmekte ve fotoğraflar çekmektedir. Adada tek başına yaşayan 80 yaşlarındaki Madam Styliani ile tanışır ve anılarını kaydetmeye başlar. Bir müddet sonra Madam ölür, tek varisi torunu Eleni cenaze işlemleri için Gökçeada'ya gelir. Murat'ın nbsp; yaptığı kayıtlar, Eleni'nin ada ile ilgili kurduğu bağı yeniden sorgulamasına sebep olacaktır."

"38 Şahit"

Yönetmenliğini Lucas Belvaux'in yaptığı "38 Şahit" adlı yapımda, Nicole Garcia, Yvan Attal, Nathalie Baye, nbsp; Joanna Theobalds , Sophie Quinton , Laurent Fernandez'in rol aldı. .

"Bu Kadın Nasıl Öldü" romanından uyarlanan filmde, bir cinayet hikayesi üzerinden nbsp; şahitlerin vicdanlarıyla başbaşa kalması konusu işleniyor.

"Hipnozcu"

Haftanın gerilim-korku-dram türündeki yapımlarından "Hipnozcu" nun yönetmenliğini nbsp; Lasse Hallström üstlendi.

Lena Olin, Mikael Persbrandt, Gustav Levin, Claes Hartelius, Johan Hallström, Robert Follin'in rol aldığı filmde, 10 yıl önce bir daha hipnoz yapmamaya yeminli olan Erik'ten, ailesinin yok edildiği bir cinayetin tek tanığı olan küçük çocukla hipnoz aracılığıyla iletişim kurması için yardım istenmesi ve sonrasında gelişen olaylar konu ediliyor. nbsp;

"Sevimli Canavarlar Üniversitesi"

Dan Scanlon'un yönettiği animasyon türündeki "Sevimli Canavarlar" filminde seslendirmeleri, nbsp; Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi ile Dave Foley yaptı.

Komedi ve animasyon severleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmde, farklılıkların güzel dostluklara engel oluşturmadığı anlatılıyor.

"İnşallah"

Belgeselleriyle tanınan Fransız sinemacı Anais Barbeau-Lavalette'in ikinci uzun metrajlı çalışması olan "İnşallah" filminin başrolünde, Evelyne Brochu yer alıyor.

Dram türündeki filmin konusu şöyle: "Doktor olan Chloe, yaşamını Ramallah'taki Türk doktorlara yardım etmekle ve Kudüs'te yaşayan İsrailli bir asker olan kapı komşusu Ava ile geçirmektedir. Her gün uçurumun iki farklı yanını gören Chloe, birbirlerine düşman arkadaşları arasında köprü kurmaya çalışsa da her iki tarafa da aslında yabancı olduğunu fark edecektir."

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...