Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Anayasa'yı Twitter'da anlatacak

/ Kaynak: İHA
Yeni Anayasa'yı Twitter'da anlatacak

Politika Haberleri  / İHA

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, bir ilke imza atacak ve gençlerin talebi üzerine, yeni anayasayla ilgili sorularını sosyal medya üzerinden cevaplandıracak.

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, bir ilke imza atacak ve gençlerin talebi üzerine, yeni anayasayla ilgili sorularısosyal medya üzerinden cevaplandıracak. nbsp;Türkiye'de ilk defa gençler, yeni anayasayla ilgili görüşlerini sosyal medya üzerinden yansıtma imkanı bulabilecek. Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, 22 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'den 01.00'e kadar twitter üzerinden gençlerin yeni anayasayla ilgili sorularını yanıtlayacak. Twitter'da gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kuzu, soruları yanıtlamasının yanında görüş ve önerileri de dinleyecek. Uygulamayla gençlerin yeni anayasa yapım sürecine daha fazla dahil edilmeleri hedefleniyor. Bu soru, görüş ve öneriler derlenerek Burhan Kuzu tarafından Anayasa Uzlaşma Komisyonu'na sunulacak.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...