Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlıktan booking.com ve UBER açıklaması

Düzenleyen:
Bakanlıktan booking.com ve UBER açıklaması

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Bakanlığından, Bakan Nihat Zeybekci'nin Booking.com ve Uber ile ilgili sözlerine açıklama yapıldı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada Zeybekci'nin dün Ensar Vakfı programında kendisine yöneltilen bir soru üzerine Booking.com ile ilgili açıklamalar yaptığı belirtildi.

BOOKİNG İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Ekonomi Bakanlığından, Bakan Nihat Zeybekci'nin Booking.com ve Uber ile ilgili açıklamalarına ilişkin olarak, "Söz konusu açıklamada, Bakanlık olarak Booking.com ile temasın bulunmakta olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etmiştir. Açıklama, Booking.com ile ilgilidir, Uber ile ilgili benzer mahiyette bir temas kesinlikle söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

UBER İLE BİR TEMAS YOK

Zeybekci'nin söz konusu açıklamada, Bakanlık olarak Booking.com ile temasın bulunduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini aktardığı kaydedilen açıklamada, "Sayın Bakanın konuşmasında yer verdiği açıklama Booking.com ile ilgilidir. Uber ile ilgili benzer mahiyette bir temas kesinlikle söz konusu değildir." ifadesi kullanıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...