Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gezi Parkı'nda son durum, yaya girişi halen kapalı

/ Kaynak: CHA
Gezi Parkı'nda son durum, yaya girişi halen kapalı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Giriş yasağı henüz kalkmayan Gezi Parkı'ndaki ağaçlandırma ve çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor. 'Duran adam' eylemleri de Taksim Meydanı'nda sürüyor.

Giriş yasağı henüz kalkmayan Gezi Parkı'ndaki ağaçlandırma ve çiçek dikimi çalışmaları devam ediyor. Öte yandan günlerdir devam eden 'duran adam' eylemi Taksim Meydanı'nda sürüyor. Polisin, Cumartesi akşamı müdahale ederek ele geçirdiği Gezi Parkı'ndaki nöbeti devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerin ağaçlandırma ve çiçek dikimi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri parkta ağaçlandırma, çim ve çiçek dikmenin yanı sıra çocuk oyun parkını da yeniliyor. Parka sadece polisler, temizlik görevlileri ve sarı basın kartı sahibi gazeteciler girebiliyor. Parkın ne zaman açılacağı yönünde ise yapılan net bir açıklama yok. Sulama çalışmaları yapan görevliler, çok sayıda çiçek ve ağaç dikiminin yapıldığını ifade ederken, arızalanan havuzlar da görevliler tarafından onarılıyor. Çıkan olaylarda zarar gören oyun parkının zeminine kauçuk ve lastikten yapılmış zemin döşeyen görevliler, çocukların oyun oynarken düşüp yaralanmayacağını belirtti. Öte yandan Taksim Meydanı'nda 'duran adam'ların bekleyişinin sürdüğü görüldü.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...