Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'e iyi, G.Saray'a kötü haber! Bruma...

Düzenleyen:
Fener'e iyi, G.Saray'a kötü haber! Bruma...

SPOR Haberleri

İtalya Serie A devi Napoli'nin sarı-kırmızılı formayı giyen Portekizli yıldız Bruma ile ilgilendiği öğrenildi.

Uzun süredir Napoli'nin F.Bahçeli Lens'i takip ettiği iddia ediliyordu. Ancak gerçek ortaya çıktı. İtalyan ekibinin, Galatasaray'la sözleşmesi 2018'de bitecek Bruma'ya kanca attığı öğrenildi. Çizme basınında çıkan haberlerde Napoli Başkanı Leaurentiis'in, bu transfer için bizzat kendisinin ilgilendiği de belirtildi.

Bruma ve menajeri "yan" çiziyor

Bruma ve menajeri sözleşme uzatma teklifini geçiştirerek bu sezon düşük bir bonservis bedeli ile Galatasaray'dan ayrılmayı planlıyor. Bu transfer sezonu transfer gerçekleşmez ise 2018 Mayıs sonu Bruma serbest kalacak ve elini kolunu sallaya sallaya istediği kulübe yüksek transfer ücreti ile transfer olabilecek.

Bruma'nın menajerinin de Galatasaray'la masaya oturmaktan kaçınarak, gelecek sezon ayrıca imza parası da alarak önemli bir komisyon kazanmayı hedeflediği de gün ışığına çıkmış durumda. Bruma'nın menajerinin Türkiye'deki gelişmeleri de bahane ederek, oyuncusunun İspanyol ya da İngiliz kulüplerinden birine transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Bruma için öncelikle adı geçen Tottenham Kulübü, genç yıldızı Fenerbahçe maçında scout ekibine izlettiği biliniyor. Ancak Bruma'nın Fenerbahçe maçındaki oyunu sonrasında İngiliz kulübünün yetkililerinin bir kez daha izlemeye geleceği bildirildi.

Bruma'nın teknik direktör İgor Tudor ile de arasındaki soğukluğun giderilmediği ve Hırvat hocanın kalması durumunda kesinlikle Galatasaray'da kalma olasılığının daha da düşüceği öne sürülüyor. Galatasaray bu sezon Bruma'yı satamaz ya da sözleşmesini uzatamaz ise 2013 yılında 14 milyon Euroya transfer ettiği genç yıldızını, tek bir kuruş kazanamadan elinden kaçırmış olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...