Fikret Orman bizzat görüştü! Bomba patlıyor...

Düzenleyen:
Fikret Orman bizzat görüştü! Bomba patlıyor...

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yıldız futbolcu Taison'un transferi için birebir görüşme yaptı. Fenerbahçe'nin de gündeminde olan 29 yaşındaki oyuncu için Shaktar'ın CEO'su Sergei Palkin'le birebir görüşen Orman, bu transferi makul bir bedelle gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Beşiktaş'ın oyuncu satması durumunda, vermeyi planlandığı maksimum transfer bedeli 5-6 milyon Euro aralığında. Taison için Ukrayna kulübü 10 milyon Euro istiyor; fakat tecrübeli oyuncunun sözleşmesi yıl sonunda bitiyor.

Beşiktaş, Haziran'da oyuncuyla protokol yapıp, Ocak'ta bedelsiz transfer edebilir. Siyah beyazlılar buna istinaden Shaktar'ın 5-6 milyon Euro aralığına gelmesini bekliyor. Fikret Orman, konuyu Shaktar Donetsk Başkanı Rinat Ahmedov'la da görüşecek. Futbol A takımı direktörü Ali Naibi ise oyuncuyu doğrudan aradı.

Fenerbahçe adına ise Taison için asbaşkan Ali Yıldırım görüşme yaptı. Fakat iki kulüp arasında Şampiyonlar Ligi play-off maçında Fred'in oynatılması ile ilgili usülsüzlük olup olmadığı konusunda yaşanan ihtilafın görüşmeleri olumsuz etkilediği öğrenildi.

Fikret Orman bizzat görüştü! Bomba patlıyor...

Bu arada Beşiktaş, uzun süredir istediği Shaktar'ın tecrübeli stoperi Rakitsky için de teklifte bulundu; ancak Ukrayna kulübü oyuncu için 30 milyon Euro istiyor.

Siyah beyazlılar, devre arasında transferi son anda gerçekleşmeyen sol bek Sobol'u da yaz döneminde almayı planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...