Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sahte müftü eşi CHP'li ifade verdi

/ Kaynak: İHA
Sahte müftü eşi CHP'li ifade verdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın, gerçek kimliği ortaya çıkınca savcının talimatıyla polise ifade verdi.

Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın, gerçek kimliği ortaya çıkınca savcının talimatıyla polise ifade verdi. nbsp;Kendisini müftü eşi olarak tanıtıp Başbakan Erdoğan'ı istifaya çağıran videodaki kadın, gerçek kimliği ortaya çıkınca savcının talimatıyla polise ifade verdi. Gezi eylemlerine katıldığını belirterek sahte başörtüsüyle sanal açıklamalar yapan CHP Burhaniye eski ilçe başkanı Faruk Cenal'ın eşi bar işletmecisi Gül Taşlı Cenal, CHP'de aktif görevi olmadığını belirterek, görüntülerin şaka için çekildiğini söyledi. nbsp;Eşiyle bar işletmeciliği yaptığı öğrenilen Gül Taşlı Cenal, saat: 11:00 sıralarında CHP Burhaniye eski İlçe Başkanı eşi Faruk Cenal ile birlikte emniyete ifade vermeye geldi. Gül Taşlı Cenal, daha sonra Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçip adliyeye getirildi. nbsp;Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Cenal, daha sonra açıklama yapacağını bildirdi. Cenal, CHP'den ihraç talebiyle ilgili ise, CHP'de aktif bir görevinin bulunmadığını kaydetti. nbsp;Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen CHP Gençlik Kolları eski Başkanı İsmail Öztürk , olay videonun aile arasında çekildiğini belirterek, "10 yaşlarındaki yeğeni tarafından çekilmiş bir görüntü. Kendisinden habersiz bir şekilde sosyal medyada paylaşılmış. Ancak farkına varılınca hemen kaldırıldı. Çocukların yaptığı bir olay. Tamamen şaka amacıyla yapılmış" diye konuştu.
Bilindiği üzere, başörtüsü ile kamera karşısına çıkan ve kendisini müftünün eşi olarak tanıtan Gül Taşlı Cenal, hem Başbakan Erdoğan'ı hem de ona sevgi gösterisinde bulunan yaşlı teyzeyi ağza alınmayacak sözlerle eleştiriyordu. Cenal'ın videosu ise sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından tıklanıp paylaşılmıştı.
Öte yandan Gül Taşlı Cenal'ın savcının talimatıyla polis tarafından ifadesinin alındığı, başka bir konudan dolayı adliyeye sevk edildiği ve serbest bırakıldığı kaydedildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...