Kızılırmak'da kaybolan çocuğun cesedi bulundu

/ Kaynak: CHA
Kızılırmak'da kaybolan çocuğun cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda Kızılırmak Nehri'nde 3 gün önce kaybolan çocuğun cesedine ulaşıldı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda Kızılırmak Nehri'nde 3 gün önce kaybolan çocuğun cesedine ulaşıldı. nbsp;Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, Kızılırmak Nehri kenarından geçtiği esnada lastiğin patlaması sonucu araç nehre düştü. 4 kişilik ailenin içerisinde yer aldığı otomobilde baba ve anne yüzerek kıyıya çıktı. Ancak Furkan Yağlıoğlu (9) ile kardeşi Gürkan Yağlıoğlu (5) nehir sularına kapılarak kayboldu. Yoldan geçen bir sürücü tarafından durum fark edildi ve olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekipleri geldi. Çorum Belediyesi dalgıç ekiplerinin de katılımı ile Furkan Yağlıoğlu'nun cesedine 7 saat sonra ulaşıldı. 5 yaşındaki Gürkan Yağlıoğlu ise aradan 3 günün ardından olay yerinden 20 km uzaklıktaki Demirören Köyü yakınların da çalılıklara takılmış bir şekilde bulundu. nbsp;Arama çalışmalarına Çorum İl Jandarma Komutanlığı, Çorum Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Belediye İtfaiye Müdürlüğü ve Sinop Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri Amasya AFAD'a destek verdi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından çocuğun cesedi Kargı Devlet Hastanesi'ne, buradan da Ankara'ya götürülecek.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...