Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Süper Lig’de bugün saat 16:00’da sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek... Sezonun ilk yarısında Rize’de hat-trick yapan Senegalli forvet, bugün ilk 11’de sahaya çıkıyor. Cezalı Volkan Demirel ve Van Persie ile sakat Kjaer kadroda yok

Ligde bugün Çaykur Rize'yi konuk edecek olan Fenerbahçe, rakibini devirerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor. Kaleci Volkan ve Van Persie'nin sarı kart cezalısı olduğu karşılaşmada, sakat Kjaer de forma giyemeyecek. Advocaat'ın en uçta formayı Aatif'a vermesi, Rize'de 5-1 kazanılan ilk maçta hat-trick yapan Sow'u da 11'e alması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe'de 7 oyuncu sarı kart sınırında. Skrtel, Van der Wiel, Volkan Şen, Mehmet Topal, Stoch, Ozan ve Kjaer sarı kart görmeleri durumunda Beşiktaş'a karşı olmayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...