Türk Telekom’dan 15 TL’ye internet

Türk Telekom’dan 15 TL’ye internet

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz ay Kars'ta başlattığı "İnternetsiz Ev Kalmasın" seferberliğine verdiği desteğe bir yenisini ekledi.

Evde internetin yaygınlaşması kapsamında, internet hizmeti veren şirketlere sağladığı ücretsiz destek ile internetle yeni tanışacak bireysel müşterilere yönelik hesaplı bir paket hazırladı. Özellikle dar gelirli vatandaşların evinde internet olması için başlatılan kampanya ile ev telefonu olanlar her şey dahil 14.90 TL'ye, ev telefonu olmayanlar ise her şey dahil 29.90 TL'ye sahip olabilecekler. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın çağrısını büyük bir memnuniyet ile karşıladıklarını ifade eden Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, "Türkiye'nin 81 ilinde, henüz internetle tanışmamış her gelir grubundan haneyi internetle tanıştırmayı hedefliyoruz" dedi. Seferberliği, Türkiye'nin geleceği olan gençlerin eğitimine destek verme noktasında fırsat olarak değerlendirdiklerini dile getiren Önal, şunları söyledi: "Türkiye'nin geleceği olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişebilmesi ve iyi bir donanıma sahip olabilmeleri için onları dijital dünyanın sunduğu imkânlarla desteklemenin önemine inanıyoruz. Bu seferberlikle aynı zamanda Türkiye'nin geleceğine de katkıda bulunmuş oluyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...